For snart 1 år siden fikk jeg en reise til Chile i gave av mamma og pappa. Det tok meg ikke mer enn 1 dag før jeg skjønte at jeg måtte tilbake en annen gang også. Og nå er alt gjort klart for at jeg kan dra ned igjen, denne gangen ikke bare for min egen del.

Jeg kommer til å reise til Chile 17. juni, akkurat i tide til å gå glipp av siste dag i 10. klasse. I år blir jeg der 6 uker, ikke 5, som i fjor. Dette er ikke det eneste som endrer seg fra i fjor, da jeg i år reiser alene. Mamma og pappa tar med seg resten av familien og drar til Gran Canaria, mens jeg setter meg på et fly og reiser til andre siden av verden. Jeg gruer meg masse, men gleder meg enda mer.

En annen forskjell som det gleder meg å kunne fortelle om, er at jeg under oppholdet kommer til å jobbe på et barnehjem i Santiago (Abonnerer du på TA kan du lese mer om dette ved å trykke HER). Daniel, som jeg ble kjent med gjennom mamma der nede har skaffet meg jobben, og jeg ser frem til utrolig mange nye opplevelser, og til å ta med meg denne erfaringen videre.

Jeg kommer til å bo i Santiago, muligens reise litt rundt med familien jeg bor hos og venner, men det blir planlagt underveis eller rett før turen. Hun jeg skal bo hos heter Claudia, og hun snakker heldigvis for meg litt engelsk, noe som ikke er så vanlig i Chile. Det jeg gruer meg mest til er faktisk å snakke, jeg kan jo det enkleste når det kommer til spansk, men noen i nærheten av native speaker er jeg absolutt ikke! Men igjen, det er også noe jeg gleder meg masse til, fordi jeg kommer til å lære så ekstremt mye.

Jeg betaler for reisen til og fra Chile selv, altså flybilletter, med litt bidrag fra generøse besteforeldre. Konfirmasjonspengene mine vil gå til å dekke det resterende av flybillettene, og jeg må starte allerede nå med å spare opp penger til for eksempel shopping.

 

Selv tror jeg det blir en fantastisk tur, igjen! Jeg gleder meg så til å bli kjent med nye mennesker, og til å møte de jeg ble kjent med sist! Når det kommer til barnehjemmet, er jeg veldig nysgjerrig på alle inntrykkene som venter meg. Jeg kommer til å få høre mye sterkt, og bli kjent med mange nye personer. Jeg klarer nesten ikke vente, og gleder meg til å dele nok en tur med dere!

 

- Malin


Malin
Hei og velkommen til min blogg!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2016 · April 2016 · Juli 2015 · Juni 2015Kategorier


· Blogg · ChileSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits